Версія для друку

Навчання під замовлення

Основними замовниками навчального процесу є роботодавці, які  потребують висококваліфікованих фахівців в умовах постійного осучаснення обладнання.  Саме тому ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» у тісній співпраці взаємодіє з роботодавцями, соціальними партнерами з метою вивчення потреб роботодавців на ринку праці, погодження змін до робочих навчальних планів та програм, підписання договорів з підприємствами про організацію та  проходження виробничої практики з професій.

 Навчання безробітних здійснюється за кошти Фонду обов’язкового загальнодержавного страхування на випадок безробіття, тобто для роботодавця є безкоштовним. У разі, коли роботодавець бажає підготувати робітника, що не зареєстрований у службі зайнятості, він сплачує суму, яка розраховується на основі собівартості і завжди є нижчою, аніж в інших освітніх закладах.  

Велика кількість випускників працевлаштовуються саме на місцях проходження виробничої практики. Це дає можливість  всебічно оцінити не тільки рівень професійної підготовки фахівця, а й  вміння працювати в колективі, комунікабельність, відповідальність, акуратність тощо.

Для підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення на базі ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» пропонуємо вашій увазі найбільш актуальну та затребувану тематику курсів цільового призначення на 2019 рік:

Напрям

Кількість годин

1

Ремонт і технічне обслуговування сучасних тракторів, сільськогосподарських та меліоративних машин.

30

2

Обслуговування обладнання котелень (t°≤95 °c) комунально-побутових та громадських об´єктів, які працюють на газоподібному паливі

36

3

Основи бізнес-планування

30

4 Виконання робіт з обслуговування електрообладнання та монтажу електричних мереж. 36
5 Сучасні технології та комплекс машин для вирощування основних сільськогосподарських культур (для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва) 36
6 Мовна та комунікативна компетенції державного службовця 30
7 Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності  72
8 Приготування та оформлення страв європейської кухні 30
9 Технологія внесення мінеральних добрив та пестицидів 36
10 Сучасні вимоги до обслуговування електроустаткування електростанцій 36
11 Сучасний економічний аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємств 36
12 Виконання робіт на сільськогосподарських машинах 32
13 Особливості утримання та обслуговування систем теплопостачання 36
14 Особливості комп'ютеризації облікової інформації на підприємстві 36
15 Організація та методика бухгалтерського обліку в бюджетних установах 36
16 Приготування  та оформлення страв шкільного харчування 30
17 Технологія обробки зернових культур отрутохімікатами 36
Останнє редагування Четвер, 10 січня 2019 09:57