Основними замовниками навчального процесу є роботодавці, які потребують висококваліфікованих фахівців в умовах постійного осучаснення обладнання. Саме тому ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» у тісній співпраці взаємодіє з роботодавцями, соціальними партнерами з метою вивчення потреб роботодавців на ринку праці, погодження змін до робочих навчальних планів та програм, підписання договорів з підприємствами про організацію та проходження виробничої практики з професій.
Навчання безробітних здійснюється за кошти Фонду обов’язкового загальнодержавного страхування на випадок безробіття, тобто для роботодавця є безкоштовним. У разі, коли роботодавець бажає підготувати робітника, що не зареєстрований у службі зайнятості, він сплачує суму, яка розраховується на основі собівартості і завжди є нижчою, аніж в інших освітніх закладах.
Велика кількість випускників працевлаштовуються саме на місцях проходження виробничої практики. Це дає можливість всебічно оцінити не тільки рівень професійної підготовки фахівця, а й вміння працювати в колективі, комунікабельність, відповідальність, акуратність тощо.
Для підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення на базі ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» пропонуємо вашій увазі найбільш актуальну та затребувану тематику курсів цільового призначення на 2019 рік:
№ |
Напрям |
Кількість годин |
1 |
Ремонт і технічне обслуговування сучасних тракторів, сільськогосподарських та меліоративних машин. |
30 |
2 |
Обслуговування обладнання котелень (t°≤95 °c) комунально-побутових та громадських об´єктів, які працюють на газоподібному паливі |
36 |
3 |
Основи бізнес-планування |
30 |
4 | Виконання робіт з обслуговування електрообладнання та монтажу електричних мереж. | 36 |
5 | Сучасні технології та комплекс машин для вирощування основних сільськогосподарських культур (для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва) | 36 |
6 | Мовна та комунікативна компетенції державного службовця | 30 |
7 | Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності | 72 |
8 | Приготування та оформлення страв європейської кухні | 30 |
9 | Технологія внесення мінеральних добрив та пестицидів | 36 |
10 | Сучасні вимоги до обслуговування електроустаткування електростанцій | 36 |
11 | Сучасний економічний аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємств | 36 |
12 | Виконання робіт на сільськогосподарських машинах | 32 |
13 | Особливості утримання та обслуговування систем теплопостачання | 36 |
14 | Особливості комп'ютеризації облікової інформації на підприємстві | 36 |
15 | Організація та методика бухгалтерського обліку в бюджетних установах | 36 |
16 | Приготування та оформлення страв шкільного харчування | 30 |
17 | Технологія обробки зернових культур отрутохімікатами | 36 |